Urheiluhieroja Sanna Levänsuo -logo
Urheiluhieroja Sanna Levänsuo

Urheiluhieroja Sanna Levänsuo

Valmistuin urheiluhierojaksi vuonna 2008 Tampereen urheiluhierojakoulusta, ja olen suorittanut myös intialaisen päähieronnan kurssin. Työskentelin vuoden hierojana Sats Triviumin kuntokeskuksessa 2010–2011, jonka jälkeen aloitin hierojantyöt yrittäjänä Kupittaankadulla. Toiselta ammatiltani olen ratsastuksenopettaja. Ratsastusta olen harrastanut koko ikäni, kilpaillen sekä koulu- että esteratsastusta. Muita harrastuksiani ovat lentopallo, kuntosali, jalkapallo ja futsal.

Palvelut

Klassinen- ja urheiluhieronta

Klassinen hieronta on perinteinen hierontamuoto, jossa käytettäviä tekniikoita ovat muun muassa taputus, sively, hankaus, puristelu, vanutus ja täristys. Urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta tehokkaampana ja otteiden monipuolisuudella sekä passiiviset venytykset ovat osa sitä.

Intialainen päähieronta

Tällä hierontamuodolla on tarkoitus rentouttaa keho ja mieli. Hieronta tehdään istuen käsitellen lapojen seutu, hartiat, olkavarret, rintakehän seutu, niska, koko päänahka, korvanlehdet sekä kasvot.

Hieronnan vaikutuksia

Poistaa lihasjännityksiä, Parantaa verenkiertoa, Aineen vaihdunta vilkastuu, Helpottaa päänsärkyä, Ennaltaehkäisee urheiluvammojen syntyä, Lisää lihasten elastisuutta ja kimmoisuutta, Parantaa liikeratoja, Lieventää stressiä ja parantaa yleistä vireystilaa.

Kontradiktiot eli esteet hieronnalle

Syöpä tai muu vakava sairaus, Kuume ja/tai flunssa, Tulehdukset, Infektiot (virukset, bakteerit, jalkasieni, silsa, tarttuvat ihottumat), Rikkinäinen iho (haavat, palovammat, vesikellot yms.), Laskimotukokset, Tuoreet vammat (lihasruhjeet, revähdykset, mustelmat yms.)

Hinnasto ja ajanvaraus

Hinnasto

- 30 min. hieronta 35€

- 45 min. hieronta 45€

- 60 min. hieronta 55€

- 90 min. hieronta 70€

- Intialainen päänhieronta 47€

Ajanvaraus

Hieronta-ajan voi varata puhelimitse numerosta 0 4 0 5 6 0 5 5 4 9. Maksuvälineenä käy käteinen sekä yleisimmät pankkikortit.

Ilmaista parkkitilaa Kupittaan- ja Betaniankadulla!

HUOM. hieronta-aikojen peruutukset tulisi tehdä viimeistään päivää ennen varattua aikaa.

Peruuttamattomista tai samana päivänä tehdyistä peruutuksista veloitan koko hieronta-ajan maksun.


Yhteystiedot

Osoite

Hieroja Sanna Levänsuo

Kupittaankatu 122, 20810 Turku

Puhelin

© Hieroja Levänsuo 2022